Un moldovean a decedat în urma unui accident, în America Latină. Acasă îl așteptau soția însărcinată și copilul acestora de 3 anișori

Durere de nedescris pentru o tânără mamă de la noi. Însărcinată în 5 luni și cu un copil mic, de trei anișori, își aștepta soțul să revină din străinătate pentru a putea oferi familiei un viitor mai bun.

separator
Însă, la sfârșitul lunii august, Tatiana a primit o veste cumplită. Șoțul ei, Iurie, și tatăl copiilor ei, a sfârșit tragic în Columbia, Bogota, în urma unui accident. Bărbatul era plecat de câteva luni să muncească acolo. Familia are nevoie de 20.000 de dolari pentru repatrierea corpului neînsuflețit al bărbatului.

Durerea este imensă pentru Tatiana, tănara mamă este medic de profesie și se află acum în concediu de maternitate. Femeia este disperată, căci suma de repatriere este enormă, iar ea cu 2 copii, unul în burtică, nu poate face față nicidecum acestei tragedii.

,,Vă rugăm din suflet, să ajutăm această familie! E o durere prea mare ca să o porți singur”, scriu prietenii Tatianei, care au lansat o campanie de strângere de fonduri.

Pentru a ajuta această familie, poți face o donație AICI

alte Articole interesante