Un moldovean a impresionat jurații unui concurs de talente din Italia! Video

Tânărul a ieșit pe scenă, iar publicul a rămas fără cuvinte în momentul în care acesta a început să interpreteze celebra piesa „Parlami d’Amore Mariu”. Jurații au rămas impresionați de talentul concurentului și l-au promovat fără ezitare în etapa următoare a concursului.

separator

,,Pur și simplu – perfect”, ,,Mi-a plăcut vocea și alegerea pe care ai făcut-o. Îți străluceau ochii când cântai”, ,,Ești o persoană extrem de drăguță. Mi-a făcut plăcere să te cunosc”, au fost câteva dintre declarațiile juraților italieni.

Ion are 25 de ani și este originar din Chișinău. În Italia a ajuns acum 11 ani, tânărul lucrează la o fabrică de prelucrare a fierului.

„Primele piese au fost cântate pentru străbunica mea. Luam bastonul și îl puneam la gură de parca era microfon. E primul concurs de așa nivel la care am participat. Foarte multe felcitări primesc. Mulțumesc tuturor”, a spus Ion Dodon.

Ion nu are studii în muzică, însă a făcut câteva ore de canto și știe să cânte la mai multe instrumente. Tânărul și-a propus să câștige concursul.

sursa: www.protv.md

alte Articole interesante