Un parc de distracții imens a apărut în curtea casei lui Brad Pitt

Brad Pitt şi Angelina Jolie se luptă pentru custodia copiilor lor, Între timp, actorul a amenajat un imens teren de joacă în curtea locuinței sale. A făcut acest lucru pentru copii, ca ei să se simtă bine atunci când vor veni în ospeție. Se pare că actorului îi lipsesc copiii extrem de mult.

separator
Paparazzii americani au reuşit să fotografieze curtea casei lui Brad Pitt, iar ce au descoperit acolo este de-a dreptul uluitor. Actorul şi-a ridicat propriul parc de distracţii, cu toate că presa de peste Ocean notează că până în prezent el avea voie să îşi vadă copiii doar câteva ore pe săptămână. În curtea casei, Brad Pitt a făcut un skatepark, o casă în copac, câteva leagăne şi multe alte facilităţi de care cei mici s-ar putea bucura. Mai mult decât atât, pe terenul actorului se afla o piscină care până acum nu era funcţională, dar în prezent este echipată complet şi gata de folosire.

Brad Pitt a cumpărat locuinţa în anul 1994, cu 1,7 milioane de deloari, iar de atunci a investit foarte mulţi bani atât în casă, cât şi în curte şi grădină.

sursa

alte Articole interesante