Un tănăr a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc din capitală, după ce a fost lovit de un amic

O ceartă dintre doi tineri a culminat cu un schimb de pumni, în rezultatul căruia unul dintre ei a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 05:00, pe strada Lech Kaczynscki, din cartierul telecentru al capitalei, scrie deschide.md.

separator
Victima este un tânăr în vârstă de 31 de ani, originar din Hîncești, anterior judecat. În timpul unui conflict, acesta a fost luat la pumni de un alt tânăr în vârstă de 27 de ani, iar în urma mai multor lovituri, victima și-a pierdut echilibrul și a căzut prin fereastra deschisă a unui apartament de la etajul 5 al unui bloc de locuințe.

Impactul cu solul a fost fatal, iar imediat după tragedie, tânărul în vârstă de 27 de ani a dat bir cu fugiții. Ulterior, acesta a fost reținut pe urme fierbințe de către polițiștii din cadrul IP Centru.

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că în acest caz ar urma să fie reținute și alte persoane. „Era un grup de persoane care au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un coflict. Urmează să fie reținute mai multe persoane care s-au aflat în acel moment în apartament”.

IP Centru a pornit pe acest caz o cauză penală în baza art. 145 alin. (1) CP RM, iar dacă vinovăția persoanelor va demonstrată în instanță, aceștia riscă să se aleagă cu o pedeapsă de la 10 la 15 ani de pușcărie.

alte Articole interesante