Un tănăr din Cantemir cere ajutor pentru a repara stadionul din localitate. Susține-l ca să-și poată realiza visul!

Un tânăr de 23 de ani din satul Tartaul, raionul Cantemir, își dorește să reamenajeze stadionul din localitate. Tânărul este pasionat de sport, fotbal, vrea să devină un bun antrenor și să înființeze o echipă de fotbal, iar pentru a-și realiza visul are nevoie de condiții corespunzătoare. Din imagini se poate vedea că terenul de fotbal este în paragină și necesită reparații.

separator
„Povestea mea este simplă”, spune Dumitraș Grozavu. ,,Am 23 de ani și sunt din Republica Moldova. Dragostea mea mare va fi întotdeauna fotbalul și eu îmi doresc să devin antrenor de fotbal. Visul meu este de a crea cea mai bună academie de fotbal din țară și de a dezvolta acest joc frumos pentru a ajunge la un nou nivel de calitate, mentalitate, excelență și rezultate. Vreau să dau tinerilor talentați o șansă și o puternică „platformă” în care să poată să învețe, să se dezvolte, să se bucure, să se exprime liber, un loc în care să poată atinge excelența și să-și realizeze visele – să devină jucători profesioniști de fotbal. Cred că un prim pas important este crearea unui nou stadion aici, în locul în care am crescut. După cum puteți vedea, stadionul se află într-o stare foarte proastă, lamentabilă. Vreau să schimb asta. Vreau să planific ideea de calitate. De aceea mă adresez pentru strângerea de fonduri. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul dvs”.

Dacă vrei să-i acorzi o mână de ajutor lui Dumitru, donează accesând acest link: www.gofundme.com/create-a-pro-football-stadium

alte Articole interesante