Un tânăr din Moldova își caută mireasă: iată care sunt cerințele sale!

Un tânăr antreprenor din Moldova, pasionat de motociclete și călătorii, se află în căutarea unei soții. Tânărul nu este căsătorit și a publicat un mesaj în speranța că își va găsi sufletul-pereche. Iată care sunt cerințele sale!

separator

„Anunț Matrimonial:

Având în vedere starea demografică a țării, care este în declin, caut o domnișoară cu vârsta între 24-30 ani, pentru a contribui la dezvoltarea ei cu 2-3 copii. Ale mele 88kg pot duce în brațe până la 60 kg ușor, iar 178 cm (precizez – înălțimea) se potrivesc cu 165-170 cm, plus 8cm rezervă pentru tocuri.

Doctorate și masterate nu sunt obligatorii, dar o facultate absolvită cresc șansele. Importante sunt hobby-urile, ador oamenii care se pot dedica nu doar job-ului, familiei dar și unei pasiuni. Starea materială nu mă interesează, o facultate absolvită și o gândire deschisă pot aduce o contribuție mult mai mare într-o familie.

Având ca pasiune Vespa și motocicletele, practic 9-10 luni pe an sunt mereu la ghidon, iar confortul unei mașini e planificat doar când familia va fi mai mult de doi. Am și neajunsuri, încăpățînat și mereu expus riscului, dar și faptul că de șapte ori măsor și odată tai.

Îmi plac de toate, Brunete, Blonde și Roșcate dar cel mai important când există acel „vino-ncoa” indiferent de înfățișare. Apreciez când este susținere și implicare nu doar în momente frumoase dar și în cele dificile. Ușor încep comunicarea, la fel ușor pot discuta pe orice temă, iar anunțul dat trebuie tratat ca atare, e doar o modalitate de a crește șansele, atât. Tag-urile și mesajele în privat sunt binevenite.

Let’s dream together! M.C.”, a scris antreprenorul Mihai Cecan, pe pagina sa de facebook.

Ei bine, ce zic fetele acum!

alte Articole interesante