Un teren imens cu peste o mie de copaci a fost plantat în Cotul Morii. Cine sunt autorii inițiativei!

Atenția față de mediu și protecția naturii sunt o prioritate care vizează în mod direct condiţiile de viaţă şi sănătatea noastră a tuturor. Confortul clienților și grija față de mediu sunt și prioritățile fabricii de mobilă Tandem, care a lansat, în luna noiembrie, un uimitor proiect de responsabilitate socială.

separator

„Plantăm pentru Moldova” este denumirea proiectului, care constă în plantarea unui copac pentru fiecare piesă de mobilier din lemn vândută, subliniind astfel importanța pentru grija naturii.

Peste 1.000 de copaci, printre care tei, arțari, nuci și catalpa, au fost plantați în satul Cotul Morii. La eveniment au fost prezenți mai mult de 250 de clienți, oaspeți, angajați ai fabricii de mobilă și locuitori din satul Cotul Morii.

,,Pentru fiecare piesă de mobilier ce conține lemn, vândută în perioada 8 noiembrie-22 martie, compania și-a luat angajamenul de a planta împreună cu clienții, sau în locul clienților, câte un pom. Ideea este că noi utilizăm resursele naturale de lemn în producerea mobilei, astfel dorim să ,,recompensăm” natura pentru lemnul pe care îl utilizăm”, ne declară reprezentanții fabricii de mobilă Tandem.

Pe 23 martie, a fost înverzit satul cu o pădurice nouă, amenajată de la zero pe un hârtop impresionant.

De asemenea, au fost plantați copaci în preajma școlii, grădiniței, spațiului de agrement și pe marginea drumurilor. Iată ce acțiuni valoroase și frumoase se întreprind în Moldova. Un lucru îmbucurător și un exemplu bine de urmat!

Prin urmare, cumpărând mobilier la fabrica de mobilă „Tandem”, poți contribui la plantarea copacilor în Republica Moldova!

alte Articole interesante