Un ultim mesaj pe pagina de colectare de fonduri pentru Viorel Mardare

Suferința lui Viorel Mardare a mobilizat mii de oameni din Moldova, dar și de peste hotarele ei. Datorită celor cu suflet mare, a fost adunată în timp record o sumă impunătoare de bani.

separator

Producătorul Sergiu Prodan, cel care a administrat pagina de colectare de fonduri pentru renumitul regizor, a publicat un ultim mesaj pe pagina de colectare de fonduri pe care o declară închisă și în care mulțumește tuturor care au fost aproape de Viorel în crâncena luptă cu cancerul.

„Dragi prieteni,

Șapte luni am luptat împreună, am sperat. Această pagină de colectare de fonduri a fost șansa noastră a tuturor, și mai ales a lui Viorel, de a depăși o etapă mai grea a vieții. El ne-a unit aici și ne-a arătat că totuși există nu multă, dar extraordinar de multă dragoste în jur.

Vă mulțumim că i-ați fost alături, că ați sperat ca și el, ca și noi! Vă mulțumim înzecit pentru tot ce ați făcut pentru Viorel! Vă mulțumim pentru sprijin! Vă mulțumim pentru donații! Vă mulțumim pentru gânduri senine! Vă mulțumim din suflet că nu ați renunțat! Vă mulțumim că ați fost în viața lui și îi veți păstra vie memoria!

Viorel must go on in our hearts!”, a scris Sergiu Prodan.

alte Articole interesante