Vacanțe gratuite la mare! România oferă 500 de locuri pentru elevii municipiului Chișinău

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a semnat un program de cooperare Bucureşti – Chişinău în domeniul educaţiei. Scopul programului reprezintă recunoaşterea şi recompensarea performanţelor şcolare ale elevilor din Chişinău prin oferirea biletelor de odihnă în România, la mare.

separator

Potrivit regulamentului, programul se adresează elevilor cu performanţe şcolare excepţionale de gimnaziu şi de liceu cât şi profesorilor. Proiectul va derula în perioada de vară (iunie – septembrie 2018).

De asemenea, Municipiul Bucureşti prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS va oferi servicii de cazare, masă şi transport dus – întos de la Chişinău până în Bucureşti pentru 500 de persoane, iar taberele de odihnă vor fi organizate la mare.

Astfel, pentru a beneficia de oferta propusă de Primăria Bucureşti, elevii, dar şi profesorii vor fi obligaţi să prezinte documentele necesare (carnetul de elev vizat la zi, acordul medical, valabilitatea paşaportului sau vizei) la sediul Primăriei Chişinău.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante