Vedetele autohtone și copiii lor s-au costumat de Halloween!

Halloween-ul este sărbătorit în lumea occidentală la sfârșitul lunii octombrie. Vedetele de peste Ocean nu ratează această sărbătoare și se deghizează în diverse personaje celebre, vrăjitori sau mumii și colindă pe la case sau dau petreceri în grupuri restrânse. Sărbătoarea este una distractivă, în special pentru copii și adolescenți.

separator

Halloweenul a fost un prilej de distracție și pentru vedetele de acasă. Fie că au apelat la machiaje stridente, au îmbrăcat costume de sărbătoare ori au intrat în pielea diferitor personaje cunoscute, vedetele autohtone nu au trecut cu vederea magia sărbătorii și au reușit să se remarce prin originalitate și creativitate. Iată cum s-au costumat de Haloween!

Nata Albot și fiica sa Magda

Fetița jurnalistei a îmbrăcat un costum creat chiar de mama sa.

Olga Manciu s-a ,,reinventat”. Soția lui Alexandru Manciu a devenit peste noapte Harley Quinn, personajul celebru din filmul Suicide Squad.

Kătălina Rusu

Interpreta a avut mai multe costume, ceea ce înseamnă că artistei îi place să experimenteze distractiv cu imaginea sa. Deghizată într-o asistentă sexy, Kătălina Rusu a petrecut noaptea de Halloween alături de prietenii săi, într-un restaurant.

Lili Lozan

Jurnalista și-a surprins prietenii virtuali într-un costum de contesă.

alte Articole interesante