Vezi ce rochie de mireasă a purtat verișoara prinților William și Harry!

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a căsătorit vineri cu Jack Brooksbank. Eugenie este fiica cea mare a Prințului Andrew, fratele prințului Charles.

separator
Ceremonia a avut loc la capela St. George de la Castelul Windsor, în prezenţa unor celebrităţi, cât și a unor membri ai Casei Regale, între care și ducii de Sussex. Prințul Harry și soția sa Meghan s-au căsătorit în același loc, în luna mai. „Am lucrat toată viața mea de adult în afara orașului. Când eram plecat, primeam filmulețe cu ea cântând și dansând. Îmi lumina viața”, a spus tatăl lui Sarah.

Când a văzut-o, mirele i-a transmis prințesei: „Arăți perfect, îmi frângi inima!”. La ceremonie au participat 850 de invitați, cu 150 mai mulți decât la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Dintre ei nu au lipsit Regina Elisabeta, prințul Charles, ducele și ducesa de Cambridge, Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt și Kate Moss, potrivit Daily Mail.

Eugenie are 28 de ani și este cea mai tânără fiică a prinţului Andrew, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, cu fosta sa soţie Sarah Ferguson, ducesă de York.

sursa

alte Articole interesante