Vezi ce surprize te așteaptă la ,,Save a life/Fashion show”! Evenimentul de modă caritabil care își propune să ajute un copil bolnav de cancer

În această vară, nu poți rata ocazia de a participa la o prezentare de modă inedită! Mai mulți designeri autohtoni îți vor prezenta colecțiile inspirate din ultimele tendințe ale sezonului de vară, în cadrul unui eveniment cu muzică, dar și distracție și voie bună. Evenimentul Save a life/Fashion show este mai mult decât un eveniment de modă. Organizatorii își propun totodată să ajute un băiețel de 7 ani care suferă de cancer și care are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală.

separator
19399082_1415917565166477_4009514896035419437_n

Prin urmare, suma de bani colectată din vânzarea biletelor va fi redirecționată în acest scop.

Organizatorii îți dau întâlnire pe teritoriul zonei de agrement „Premium Park”, la o piscină – locul perfect pentru a-ți petrece o zi călduroasă de vară!

Evenimentul Save a life/Fashion show va avea loc vineri, pe 14 iulie, cu începere de la ora 16:00.

La eveniment vei avea ocazia să urmărești colecțiile câtorva designeri moldoveni care îți vor prezenta tendințele pentru sezonul de vară: Max Fashion, Mirush Bulgara 56, March again, Andaleya, Mândria, Nanetty și Fortuna Rodica dress. Colecțiile te-ar putea inspira! Ori, de ce nu, chiar ținuta ta ar putea fi inspirația celor din jur!

Totodată, va avea loc și asa numitul ” After Pool Party „, petrecerea la care vei putea să te distrezi împreuna cu familia și prietenii. Interpreții invitați la eveniment, Serj Kuzenkoff, KEYA, Pavel Ungureanu, ALISHA, dansatorii de la Black & White Dance Center, muzica și mixajele celor 2 DJ vor încinge atmosfera până la miezul nopții, pentru ca tu să te poți distra la maxim!

Ajută-l pe Augustin și petrece o zi de neuitat la Save a life/Fashion show!

Augustin Cemortan are 7 ani și a fost diagnosticat cu cancer la ochiul stâng, rabdomiosarcomă. Micuțul a suportat deja două operații, dintre care una de înlăturare a ochiulu. Din păcate, medicii au constatat că tumoarea avansează spre creier, iar Augustin are nevoie de o altă operație costisitoare ce poate fi efectuată doar în străinătate.

Organizatorii evenimentului ,,Save a life/Fashion show” au aflat întâmplător povestea lui Augustin și nu au putut rămâne indiferenți. Ei au decis să-i ofere micuțului șansa de a fi salvat!Info

Important! Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de părinţi, vor putea intra gratuit.

Prețul biletului este de 150 lei. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

alte Articole interesante