Vezi prima fotografie cu fiica Anastasiei Cecati

Fetița modelului Anastasia Cecati și a medicului stomatolog Alexei Mitachi se numește Sofia. După tragicul incident în care bărbatul și-a ucis soția, apoi s-a sinucis, micuța cuplului a rămas în grija bunicii, a mamei Anastasiei. Fetița s-a născut la sfârșitul lunii ianuarie, ea avea doar 3 săptămâni când părinții ei au sfârșit tragic.

separator

Potrivit unor surse apropiate familiei, Anastasia intenționa să se mute cu traiul în Los Angeles și nu în Dubai cum s-a tot vehiculat în presă.

„Este o mare pierdere. A lăsat în urma sa un copil. Așa cum i s-a întâmplat și ei când era mică. Și-a pierdut și ea tatăl timpuriu. E ca un blestem în familie. Anastasia plănuia să se mute în Los Angeles cu fiica sa nou-născută – Sofia. Când Alexei a aflat, a luat-o razna. Nu putea accepta că nu-și va mai vedea micuța și nici pe Anastasia, pe care o iubea nespus”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit promotime.md.

Fratele Anastasiei, Igor, a scris pe contul personal de Facebook: „Presa vorbește foarte prost de surioara mea. Lumea nu știe nimic, nici nu o să știe niciodată. Sunt doar minciuni. Adevărul îl știm doar noi, familia ei. Cine o cunoaște știe cum era ea. Nu are rost să vorbesc prost, să comentez. Pot să spun foarte multe, presa oricum scrie doar ce vrea”. Tot Igor a postat și prima poză cu fetița Anastasiei Cecati și a lui Alexei Mitachi. O ține în brațe pe micuță, iar alături stă mama sa, bunica Sofiei. „Mulțumesc, Doamne”, a scris fratele Anastasiei Cecati.

alte Articole interesante