Video! Antonia, senzuală și pasională în cel mai nou videoclip lansat de Alex Velea

Senzualitate, culoare și multă căldură se regăsesc în cel mai recent videoclip semnat deAlex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru soția sa, artistul lansează piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopți” moderne, care amintește de farmecul deșertului și al iubirilor nemuritoare.

separator

Noul videoclip este o colaborare cu Antonia și Lino Golden, artist Golden Boy Society si Global Records. Muzica este semnată de Denis Robeș, de la The Motans, Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan (Marco&Seba), Alex Velea și Mark Stam, în timp ce versurile sunt scrise de Denis Robeș, Alex Velea și Lino Golden.

„Sahara. E clar că doar pronunți numele acestui deșert și te încălzești. Acesta reprezintă totodata „infinitul”, „marea de nisip”, care poate să fie atât persoana iubita, cât și „Iubirea” însăși. Piesa are un vibe diafan, te poartă printre dune și te face să mai vrei să o asculți o dată. Am lucrat cu o echipă de filmare foarte fresh, care a redat în imagini elocvente sound-ul creat. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect”, spune Alex Velea.

Aceasta nu este prima oară când Alex Velea și Antonia se întâlnesc pe platourile de filmare. Anul trecut artista a lansat „Iubirea mea”, primul clip al său în care apărea Alex Velea și care are aproape 32 de milioane de vizualizări pe YouTube.

sursa

alte Articole interesante