Video. Cum s-a produs groaznicul accident din Rusia, în care au murit șase cetățeni moldoveni

Șase moldoveni au murit în accidentul produs în regiunea Kaluga, azi-dimineață. Alți opt conaționali au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

separator

În accident, s-au ciocnit puternic patru vehicule, între care și microbuzul, inmatriculat în Republica Moldova. Guvernul a decis să ajute la repatrierea celor decedați, ale căror identități, deocamdată, nu au fost stabilite. La ora 7:20, dimineata, oamenii legii din regiunea rusa Kaluga au fost alertati despre un grav accident produs la kilometrul 230, pe traseul M3 “Ucraina”.

Potrivit informatiilor preliminare, un Ford a intrat pe contrasens, pentru a depăși un Wolkswagen Polo. Cele doua automobile, însă, s-au ciocnit, iar Ford-ul a fost aruncat, în urma impactului, și a intrat în microbuzul, Mercedes Vito, inmatriculat în Republica Moldova. Apoi, în cele 3 vehicule avariate a ajuns un camion.

În urma accidentului, zece moldoveni au avut de suferit. Șase persoane au decedat. Alți 8 moldoveni au fost răniți, între care o femeie și 7 bărbați, cel mai tânăr fiind de 19 de ani.

Rudele și apropiații celor implicați în accident pot suna la telefonul de încredere, la numărul 022-785032. În afara de cei 6 moldoveni, în urma accidentului, au murit 2 oameni care erau în Ford, scrie protv.md.

alte Articole interesante