Video! Familia lui Pavel Stratan a făcut senzație în platoul emisiunii ,,La Măruță”

Cleopatra, Cezar și Pavel Stratan au fost recent oaspeții emisiunii ,,La Măruță”, difuzată la postul de televiziune Protv București. Familia Stratan a fost mult așteptată și binevenită pentru cei prezenți în platou, dar și pentru publicul drag de acasă, care nu i-a mai văzut demult pe membrii familiei celebrului artist.

separator

Invitații au făcut furori în emisiune. Cleopatra Stratan, care a devenit cunoscută pentru melodia „Ghiţă” pe care a interpretat-o pe când avea doar 3 anișori, este acum o domnișoară în toată regula. La 15 ani, fiica lui Pavel Stratan are 1,80 m și l-a întrecut demult în înălțime pe tatăl său.

O altă surpriză a serii a fost Cezar, fiul lui Pavel Stratan, care a împlinit deja 9 ani și s-a lansat în muzică cu prima sa piesă compusă de către tatăl său.

„Cel mai tânăr artist care a lansat un album solo, cel mai de succes copil, cel mai mare onorariu pentru o melodie. Eu sunt la şcoală acum. Eu mă văd tot în muzică. Sunt clasa a IX-a. Sunt la şcoală în Chişinău. Am 1,80 înălţime. Nu am iubit”, a spus Cleopatra Stratan în emisiune.

Vezi mai multe detalii, dar și cum a fost reîntâlnirea cu publicul drag în video-ul de mai jos:

alte Articole interesante