Video! Imagini inedite de la concertul aniversar al Allei Pugacheva

Pe 17 aprilie, Alla Pugacheva, pentru prima dată în ultimii 10 ani, a ieșit pe scenă, la Palatul Kremlin, cu un concert solo în cinstea celor 70 de ani pe care i-a împlinit pe data de 15 aprilie.

separator
Diva a interpretat live hit-uri vechi și noi, create special pentru acest eveniment. Acum 10 ani, artista și-a anunțat retragerea din cariera muzicală și s-a dedicat familiei și copiilor. Pe 17 aprilie, însă, a făcut o excepție și a ieșit în fața publicului, extrem de naturală, aducând desigur multă bucurie. La un moment dat, Alla Pugacheva a semnalat o problemă cu sunetul și i-a cerut regizorului să remedieze problema.

Unii spectatori au remarcat chiar calitatea slabă a sunetului la concertul Allei Borisovna. Totuși, artista nu și-a pierdut firea și a continuat să vorbească cu cei din sală. Evident, pregătindu-se pentru un concert solo, Pugacheva nu a pornit să-și cucerească fanii cu un spectacol perfect. În mare parte a fost „conversația sinceră” a Allei cu publicul, scrie anews.com.

„Vreau să vă spun că dragostea voastră este pur și simplu uimitoare, atât de generoasă, atât de iertătoare încât să îmi iertați, și eșecurile, și succesele. Și, de aceea, în această zi, spuneți-mi doar atât ,,Allusea, să ne trăiești mai mult”.

 

View this post on Instagram

 

«Хочу сказать, что Ваша любовь просто удивительна, настолько великодушна, настолько всепрощающа» 💔 @alla_orfey

A post shared by ALLA PUGACHEVA • FAN ACCOUNT (@theonlyonesovietsuperstar) on

Pe scenă, într-un decor simplu, artista a fost susținută de o trupă de balet, un ecran mare în spate, voci de susținere. Și ea, Alla Pughaceva!

 

View this post on Instagram

 

С-Счастье-Семья😍❤️💕 #юбилейпугачевой #аллапугачева

A post shared by Yaroslava Prokofeva 🎶 (@slavagirlsinger) on


În timpul spectacolului, prima donna a schimbat mai multe ținute, printre care o pereche de adidași, accesorizați cu două cosițe false.

La sfârșitul concertului, întreaga familie a artistei a venit pe scenă: Kristina Orbakaite, Klavdiya Zemtsova, Nikita Presnyakov, Dani Baysarov, Lisa și Harry Galkina împreună cu tatăl Maxim.

,,Să ne întâlnim la aniversarea a 80 de ani!”, au spus cu toții.

alte Articole interesante