Video! Imagini unice din arhiva Cleopatrei Stratan, când avea 3 ani

Astăzi este o domnișoară de 15 ani, frumoasă, inteligentă și talentată, iar succesul l-a cucerit de mică. La vârsta de numai 3 anișori, fenomenul Cleopatra Stratan a impresionat o lume întreagă. Micuța învăța cu atâta ușurință poeziile și cântecele, încât tatăl ei, artistul Pavel Stratan, a decis să-i lanseze un album.

separator

Ceea ce s-a și întâmplat! Primul album al micuței interprete, care se numește „La vârsta de trei ani”, a avut un ecou răsunător. Piesa ,,Ghiță” a înregistrat pe internet peste 50.000 000 de vizualizări, iar Cleopatra Stratan intra în Cartea Recordurilor ca ,,Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”. Tot în anul 2007, micuța se mai lansează încă în 5 țări precum Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic. În Italia a fost numită ,,copilul minune”.

La momentul respectiv, toată lumea se întreba cum reușește Pavel Stratan să-i făurească fiicei sale un asemenea succes. La vârsta de 3 ani, Cleopatra susținea concerte live a câte 2 ore și evolua surprinzător pe scenă în fața a mii de oameni.

La peste un deceniu de atunci, Pavel Stratan a scos din arhivă imagini cu micuța Cleopatra, arâtându-le fanilor momente din timpul repetițiilor. Din câte se poate vedea, Cleopatra ,,își făcea munca” cu mare sârguință și seriozitate. Fetiței îi plăcea să exerseze alături de tatăl ei, muzica fiindu-i o hrană spirituală la o vârstă atât de mică. Iată ce se întâmpla în culise acum 12 ani! Interpretul le-a promis fanilor că va mai posta asemenea filmulețe cu Cleopatra.

alte Articole interesante