Video! Kătălina Rusu a făcut senzație la ,,Vocea României”, în ținuta în care a fost mireasă!

Interpreta Kătălina Rusu și-a încercat norocul la ,,Vocea României”. În etapa audițiilor pe nevăzute, artista a încercat să cucerească juriul cu piesa ,,Invitat” din repertoriul trupei The Motans.

separator
Interpreta însă a avut parte de ghinion. Chiar dacă jurații au savurat interpretarea piesei și timbrul vocal deosebit al artistei, nici unul din ei nu a întors scaunul pentru participanta show-ului televizat.

Totuși, la finalul evoluției, după ce s-au întors toate scaunele, Irina Rimes a recunoscut-o pe interpreta din Moldova, iar Smiley s-a arătat impresionat de ceea ce a văzut. Astfel, atistul a fost curios să afle cine este concurenta, care a sclipit în scenă cu ținuta deosebită.

„Am venit în alb îmbrăcată, pentru că am cântat o piesă despre nuntă. Și am îmbrăcat ținuta de la nunta mea, de la cununia civilă”, a răspuns Kătălina Rusu, extrem de emoționată, menționând totodată că ea vine de la Chișinău.

„Kătălina e o finețe de fată. Mi-a părut rău, dar nu mi-a părut rău că nu m-am întors. Nu m-aș fi întors nici acum nici atunci. Mi-a părut rău că am simțit tristețea ei”, a declarat Irina Rimes făcând referire la prestația concurentei. Artista a îmbrățișat-o pe Kătălina și i-a sugerat să vină și la ediția din anul următor. Cei dragi, soțul și mama interpretei, i-au ținut pumnii strânși și au trăit la unison fiecare emoție transmisă în scenă:

alte Articole interesante