Video! Un bărbat care și-a pierdut sora, soția, dar și copiii, în incendiul din Kemerovo a făcut dezvăluiri șocante

Un bărbat care și-a pierdut soția, sora, dar și 3 copii în incendiul din Kemerovo, aduce acuzații grave. 

separator

Acesta spune că ușile cinematografului erau încuiate în momentul în care a izbucnit incendiul și că nimeni nu a insistat să-i salveze pe copiii aflați în interior. Copleșit de durere, acesta mai povestește că blocul nu avea un sistem funcțional de semnalizare și că multe detalii sunt tăinuite în mod intenționat.

Sfâșietor! Momentul în care un copil își strigă mama în timp ce arde în mall-ul din Rusia

Mai mult, din spusele bărbatului, ar fi vorba despre un număr de 200 până la 350 de victime, nicidecum de 64, așa cum au anunțat autoritățile ruse.

Imaginea de mai jos, potrivit unor surse locale din Kemerevo, este un screenshot de pe site-ul oficial al centrului comercial, care arată numărul biletelor vândute la premiera filmului de desen animat din ziua tragediei.

Oamenii din Rusia s-au arătat indignați de faptul că nimeni din autorități, până în prezent, nu și-a asumat tragedia. Aceștia însă așteaptă să li se facă dreptate. Mii de oameni au ieșit în stradă și au cerut demisia guvernatorului regiunii Aman Tuleev. Oamenii sunt de părere că tragedia putea fi prevenită și că de vină ar fi corupția și indiferența față de cetățeni. În ciuda celor întâmplate, autoritățile din Rusia nu au decretat măcar o Zi de doliu. Oare de ce? Cetățenii sunt nedumeriți.

Iată ce a rămas în urma incendiului! Acestea sunt primele imagini de la fața locului:

alte Articole interesante