Monica Anghel a dezvăluit meniul cu care a reușit să slăbească 25 de kg

Monica Anghel a uluit recent publicul, artista a reușit să slăbească spectaculos după ce aproape toată viața s-a confruntat cu kilogramele în plus. Vedeta din România a apelat la serviciile unui nutriționist și a slăbit sănătos, fără a ține vreo dietă. Specialistul i-a corectat meniul, așa încât artista reușește să aplice pe termen lung principiile unei alimentații sănătoase și echilibrate care să evite îngrășarea.

separator

Recent, artista a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun, prânz și cină pentru a putea să își mențină greutatea.

„Dimineața putem mânca un ou fiert cu 50 grame de brânză și un ardei gras. Și o ceașcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară trebuie să bei trei litri de lichide”, spune Monica Anghel pentur Antena Stars.

Potrivit acesteia, după micul dejun trebuie să existe o gustare formată dintr-un măr sau o felie de ananas sau 15-20 sâmburi de migdale.

„La prânz putem să avem așa: o ciorbiță de legume care poate să fie și cu carne și cu ou bătut pe deasupra. Fără pâine. Sau putem să avem vrăbioară de vită. Sau vita o înlocuim cu mușchiuleț de porc, cu salaltă verde, cu rucola, câteva roșii chery, cu pătrunjel”, a continuat artista.
„Mai avem o gustare înainte de masa de seară care poate să fie un kefir sau o sana cu 0,7 sau 0,9 % grăsime”, a explicat Monica Anghel.

„Seara mâncăm un bol mare cu salată verde, cu verdețuri multe și lângă putem să punem un pește alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea ultima masă trebuie să fie la ora 20:00”, a precizat ea.

Mai mult, Monica Anghel a dezvăluit că merge săptămânal la nutriționist, care o cântărește regulat și îi oferă sfaturi pentru a-i menține greutatea sub control.

alte Articole interesante