Mr. Bean renunţă la actorie? Care este motivul surprinzător

Actorul Rowan Atkinson, în vârstă de 64 de ani, care i-a dat viaţă pe micile ecrane lui Mr. Bean, a anunţat că se retrage din lumina reflectoarelor. Iar motivul din spatele deciziei este, pur şi simplu, adorabil! Mr. Bean este tatăl unei fetițe în vârstă de 1 an.

separator
Actorul în vârstă de 64 de ani şi-a anunţat fanii că renunţă la actorie. Însă, nu e vorba despre o decizie permanentă. Rowan Atkinson a decis să-şi ia un an liber pentru a se îngriji de mezina lui, Isla, venită pe lume în decembrie 2017.

Potrivit DailyMail, partenera actorului, Louise Ford (35 de ani), vrea să se concentreze pe cariera actoricească, motiv pentru care actorul va rămâne acasă, să aibă grijă de fetiţa lui. ”Urmează să am grijă de bebeluşul Bean, în timp ce Louise are şansa să se concentreze pe actorie”, le-ar fi spus actorul apropiaţilor. Rowan Atkins mai are doi copii, pe nume Benjamin (26) şi Lily (24), din primul lui mariaj, cel cu Sunetra Sastry (62), cea de care a divorţat în 2014 pentru o femeie mult mai tânără, respective Louise.

sursa

alte Articole interesante