Nașa lui Ion Paladi divorțează!

Nașa interpretului se desparte de soțul ei, după 8 ani de relație. Cristina Spătar nu mai este fericită de când soțul ei, Alin Ionescu, a fost eliberat și s-a întors în sânul familiei.

separator

Potrivit presei de peste Prut, în ultima lună, soțul artistei a fost surprins în compania a două femei. Bârfele au luat și mai mult amploare atunci când acesta s-a distrat singur pe litoral, în timp ce soția sa se afla acasă cu copiii.

„Ea știe tot ceea ce face Alin. Speră să fie doar o perioadă pasageră. Desigur, dacă o întrebi, Cristina spune că are un mariaj fericit. Însă, faptul că au probleme în căsnicie este un lucru vizibil chiar și pentru o persoană din afara anturajului lor. Practic, ei nici nu mai formează un cuplu. Alin face ce vrea, când vrea, pleacă unde și cu cine vrea. Ea trebuie să facă mereu pe soția înțelegătoare pentru că își dorește enorm să-și salveze familia. Dacă Alin va continua așa, până la sfârșitul anului cu siguranță vor divorța”, a declarat un apropiat al celor doi soți pentru cancan.ro.

11694080_922498224478419_2651364716249125501_n

alte Articole interesante