Nata Albot, mesaj nostim pentru Andrei Bolocan: ,,Ziua ta e în fiecare zi când mă faci să mă simt fericită”

Nata Albot și Andrei Bolocan formează unul din cele mai urmărite și nonconformiste cupluri din showbizul autohton. Cu personalități bine conturate, inteligenți și înzestrați cu simțul umorului, cei doi știu cum să se surprindă reciproc, reușind să clădească o relație armonioasă și valorificând cele mai frumoase clipe pe care le oferă viața.

separator

Ieri a fost ziua de naștere a lui Andrei, motiv pentru care Nata i-a transmis acestuia un mesaj, ca de obicei, deosebit, inedit și nostim. Nata este recunoscătoare partenerului său de viață:

,,Mai pe scurt Noah, ieri mi-am fiert toate mințile cu Air Moldova și am uitat să-l felicit și aici pe tata tău și să-i spun că pare a fi un băiat de treabă și aș ieși cu el, dacă m-ar invita. Așa și transmite-i. Și mai spune-i că eu îs mai mare, am mai fost măritată și cu mine nu-i deloc ușor, dar dacă are măcar puțin simț al umorului și iubire de oferit, ne-om descurca noi cumva. La mulți ani Andrei! Ziua ta pentru mine e în fiecare zi în care mă faci să mă simt fericită. Adică nu-i chear des. Dar prea mult bine strică. Așa că îți mulțumesc pentru toate zilele fericite”, este mesajul pe care i l-a transmis Nata Albot lui Andrei Bolocan.

La mulți ani sărbătoritului!

alte Articole interesante