Nata Albot: ,,Mi se pare ciudat când bărbații spun că nu vor să asiste la nașterea copilului lor”

Nata Albot are o familie frumosă și cu drag împărtășește din experiența sa de parenting. Recent, fondatoarea KLumea a fost invitată în platoul emisiunii ,,Iubește viața”, de la TV8.

separator
Nata a vorbit despre cea mai minunată misiune a unei a femei, bucuria de a fi mamă, despre nașterea în Canada, despre rolul tatălui în creșterea și educația copilașilor.

Nata Albot și Andrei Bolocan formează unul dintre cele mai deosebite cupluri din showbizul de-acasă. În luna octombrie 2018, cei doi au devenit părinții unui băiețel, împreună mai având o fetiță, Magda, iar din căsnicia anterioară Nata mai are două fetițe.

Magda și Noah s-au născut în Canada, acolo unde familia este stabilită de câțiva ani. Andrei a asistat la nașterea lui Noah. „A participat, este foarte emotiv, plânge și este atât de frumos. Mă simt o norocoasă”, a declarat Nata. „Mie mi se pare foarte ciudat când bărbații spun că nu vor să asiste la nașterea copilului lor, pentru că nu vor putea după asta să se mai uite la nevasta lor cu aceeași ochi. E tristă să auzi aceasta de la un bărbat, deoarece dacă el a participat la conceperea copilului, ar trebui să se simtă dornic să asiste la nașterea lui”.

„Este un om foarte sensibil și are un instinct patern foarte dezvoltat. Eu nu caut să-l conectez la copil. Are o relație specială cu Magda, poate mai bună decât cu mine, după părerea mea. El are răbdare cu ea. Este foarte jucăuș și glumeț cu ea și îmi place că aceste calități de dezvoltă și la Magda. Așa cum pregătește Andrei micul dejun pentru Magda, eu niciodată nu o să fac”, povestește Nata Albot.

Poți afla mai multe detalii despre căsnicia celor doi, relația cu copiii, atitudinea față de vaccinare, despre cum cresc copiii Natei Albot în video de mai jos:

alte Articole interesante