Natalia Cheptene a evitat un accident grav în trafic. Iată ce i-a făcut un șofer nervos

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a fost ținta unei șicane foarte urâte, de prost gust, în trafic. Incidentul s-a produs pe strada Alba-Iulia din Capitală. În materialul video înregistrat se poate observa conflictul care s-a iscat pe traseu, între conducătorii automobilelor Mazda CX 5 și Dacia Logan.

separator

La volanul mașinii Mazda CX 5 s-a aflat prezentatoarea TV Natalia Cheptene. După ce video-ul cu pricina a apărut pe internet, prezentatoarea TV a ținut să dea explicații cu privire la incident. Se pare că totul s-a produs din cauza unui șofer de taxi nervos, mai puțin îngăduitor, care a complicat situația în trafic și mai mult.

Iată ce a dezvăluit jurnalista:

,,Ce s-a întâmplat de fapt, pănă la cele văzute în materialul video: conducând pe banda laterală din stânga, am decis să trec pe cea din mijloc, având în vedere că, la intersectie, mașinile din fața mea virau la stânga. Arătând semnalul, am făcut manevra, fapt ce l-a indignat din cale-afară pe șoferul unei mașini Dacia care circula, în urma mea, pe banda din mijloc. A început să claxoneze, m-a depășit în viteză pe partea din dreapta, apoi a frânat brusc. În rest, totul se vede în video. Pur și simplu, am încercat să evit provocarea șoferului de taxi, iar acțiunile sale m-au forțat să intru pe contrasens.

Recunosc, în aceste circumstanțe s-a creat o situație de risc, am încălcat regulile de circulatie, motiv pentru care regret foarte mult. Precum și pentru faptul că nu aveam un înregisrator video în mașină, întrucât după cele întâmplate aș fi vrut să merg la poliție, însă fără dovezi video ar fi fost greu să demonstrez toate detaliile celor întâmplate. În plus, nu am reținut numerele automobilului Dacia. Sunt pregătită să plătesc amenda și îmi aduc scuzele de rigoare tuturor participanților la trafic, inclusiv pietonului care se afla în traversarea străzii în acel moment. După ce am vizionat videoclipul și am văzut, din profil, ce s-a întâmplat, m-a simțit jenată pentru acțiunile mele și pentru faptul că nu am reușit să reacționez corect la provocarea unui șofer de taxi”, a scris Natalia Cheptene pe facebook, pentru a explica de fapt cum au stat lucrurile.

sursa video: Facebook/StopHam Moldova

alte Articole interesante