Nenorocire în vacanță. Un moldovean a căzut de pe o stâncă

Un cetățean moldovean a mers împreună cu mama sa la odihnă, la o pensiune din Abhazia. Acolo tânărul a căzut de pe o stâncă și a decedat.

separator
Pe 24 iunie, în orașul Gagra din Anhazia, la poalele unei stânci au fost găsite rămășițele unei persoane necunoscute. Ancheta a scos la iveală că acestea aparțin unui cetățean moldovean. Pe data de 10 mai, Oleg Bogatîi, împreună cu mama sa, a venit să se odihnească la pensiunea ,,Moscova” din Abhazia. După 3 zile, mama a venit la poliție cu o declarație despre dispariția fiului ei, scrie abhazia-news.ru.

Pe 13 mai, tânărul a părăsit pensiunea și a dispărut. Rămășițele tânărului au fost găsite lângă sanatoriu, la poalele unei stânci. Mama a identificat fiul decedat. Este posibil ca tânărul să fi căzut de pe stâncă. Pe corpul său nu au fost descoperite semne de moarte violentă. Soția lui Oleg a murit recent, tânărul a început să consume alcool, iar mama a decis să aducă fiul să se odihnească în Abhazia, astfel încât să schimbe situația, dar a murit acolo, mai scrie sursa locală.

alte Articole interesante