Noi detalii despre femeia de 32 de ani, găsită fără suflare în propria mașină

Femeia dispărută acum două zile, a fost găsită moartă într-un microbuz din sectorul Boanica. Aceasta a fost ucisă, iar cadavrul a fost lăsat pe bancheta din spate a unităţii de transport. Poliția nu are deocamdată niciun suspect.

separator
Nu se ştie unde a avut loc omorul, cert este faptul că, totul a ieşit la iveală miercuri seară, în jurul orei 21:00 Un trecător a observat microbuzul parcat lângă un bloc de locuit, cel mai probabil, i s-a părut suspect, motiv pentru care a sunat la Inspectoratului de poliţie Botanica.

La faţa locului a ajuns grupul operativ, criminaliştii şi medicul legist. Uşa automobilului era încuiată, iar odată deschisă, oamenii legii aveau să descopere trupul neînsufleţit al victimei.

Primele investigaţii au arătat că pe corpul femeii existau urme de moarte violentă. Se presupune că aceasta a decedat fiind sugrumată. Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit însă, să suprindă secvenţe în care se poate observa cum ambele mâini sunt acoperite cu pungi, legate cu bandă adezivă. Cel mai probabil, atacatorul ar fi încercat astfel să evite să lase amprente, aşa cum ar fi putut fi zgâriat de victimă.

Oamenii legii au refuzat să comenteze aceste imagini. Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală acolo unde urmează să se stabilească data exactă a decesului şi dacă au fost şi alte leziuni pe corp.

Femeia avea la întreţinere doi copii minori, unul de 2 ani și unul de 8 ani. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor, dar, deocamdată, nu există niciun cerc de suspecţi. De asemenea, nu se cunoaşte nici motivul crimei. Victima nu ar fi avut afaceri şi nu ar fi fost implicată în activităţi criminale.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante