Noua gamă de produse pentru îngrijirea tenului normal și uscat îți lasă pielea curată, proaspătă și hidratată!

E primăvară și e timpul pentru ceva nou, inclusiv în rutina de îngrijire a tenului. Dacă până acum te-ai bazat pe produse cu texturi consistente, a sosit momentul să îi oferi tenului doza necesară de hidratare și regenerare cu formule ușoare de curățare și îngrijire.

separator

Brandul german Alkmene Bio a lansat gama noua de produse concepută în mod special pentru îngrijirea tenului normal și uscat. Gama include Gel de curățare delicat, Tonic revigorant, Cremă hidratantă și Cremă nutritivă cu efect antirid, precum și măscuțe pentru față.

Alkmene utilizează formule de calitate înaltă bazate pe cercetări științifice în domeniul plantelor medicinale. Aceste plante sunt Aloe Vera și Olive.

Alkmene Gel delicat de curățare Bio Aloe Vera, 180ml

Gelul de curățare îndepărtează delicat excesul de sebum și machiajul, lăsând pielea curată și proaspătă. Conține extract organic de Aloe vera, cu proprietăți hidratante și calmante. Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan.Alkmene Tonic Bio Aloe Vera, 200ml

Formula ușoară cu extract organic Aloe Vera revigorează pielea și o pregătește pentru absorbția mai bună a cremei. Contribuie la echilibrarea pH-ului pielii și a nivelului de hidratare.

Alkmene Cremă-gel hidratantă Bio Aloe Vera, 50ml

Îmbogățită cu extract organic Aloe Vera, crema păstrează pielea hidratată timp de 24 de ore. Formula sa specială cu aloe vera organică ajută la refacerea nivelului de hidratare al pielii și conferă un ten proaspăt, rehidratat. Scructura ușoară de cremă-gel se absorbe rapid, fără a lăsa urme lipicioase. Perfect ca bază de machiaj, recomandat pentru ten normal și uscat.

 

Alkmene Cremă nutritivă Bio Olive, 50ml

Crema hidratează și hrănește intens pielea uscată, reduce primele riduri. Formula nutritivă cu ulei organic de măsline regenerează tenul, redându- i elasticitate și fermitate. Crema are proprietăți antioxidante și protectoare, fiind recomandată pentru pielea uscată și foarte uscată. Crema se absoarbe foarte rapid și lasă o senzație plăcută pe piele.

Alkmene Mască hidratantă Bio Aloe Vera, 2x6ml

Îmbogățită cu extract organic Aloe Vera, masca hidratează pielea timp de 24 de ore. Formula sa specială cu aloe vera organică ajută la refacerea nivelului de hidratare al pielii și conferă un ten proaspăt, rehidratat. Recomandat pentru ten normal și uscat.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată, evitând zona din jurul ochilor. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Alkmene Mască nutritivă Bio Olive, 2x6ml

Masca hidratează și hrănește intens pielea uscată, reduce primele riduri. Formula nutritivă cu ulei organic de măsline regenerează tenul, redându-i elasticitate și fermitate. Cu proprietăți antioxidante și protectoare, recomandată pentru pielea uscată și foarte uscată. Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată, evitand zona din jurul ochilor. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Alkmene Bio – toata puterea naturii pentru frumusețea ta!

Toată gama de produse Alkmene Bio o găsiți în rețeaua ,,Farmacia Familiei” și ,,Orient”.

alte Articole interesante