Nu în Miami. Iubita lui Timati a decis unde va naște

Anastasia Reshetova, iubita lui Timati și-a ascuns sarcina foarte mult timp, iar de când a făcut anunțul se bucură de sarcină și postează deseori imagini cu burtica proeminentă.

separator
Anastasia a decis în ce țară îi va aduce pe lume lui Timati cel de-al doilea moștenitor. Anastasia Reshetova, în vârstă de 23 de ani, proprietara unui salon de frumusețe din capitala rusă, este deja în luna a șaptea. Viitoarea mămică a mers să se odihnească în Miami. Pe contul său de Instagram, tânăra a scris că nu dorește deocamdată să revină la Moscova, deoarece se simte foarte confortabil într-un climat tropical, în apropierea oceanului.

Potrivit modelului, sarcina evoluează bine, nu mai are toxicoză, dureri de cap, iar somnul este sănătos și profund. Anastasia a remarcat că, din punct de vedere al sănătății, Moscova nu este locul cel mai favorabil în acest moment, dar în capitală rusă are un job, familia, prietenii.

Fanii au constatat că Anastasia a zburat în America nu doar pentru aerul tropical, ci pe termen lung, pentru a naște. La urma urmei, primul copil al muzicianului, din căsătoria cu modelul Aliona Shishkova, s-a născut de asemenea în străinătate – în Republica Dominicană.

Cu toate acestea, o sursă apropiată anturajului cuplului a declarat reporterilor că Anastasia plănuiește să nască în Rusia, într-una dintre cele mai bune clinici din Moscova. Nașterea trebuie să aibă loc la începutul lunii septembrie, iar contractul încheiat cu clinica este de cel puțin un milion de ruble.

Acum, prietena rapperului își monitorizează cu atenție sănătatea și sarcina. Ea a refuzat antrenamentul la sala de sport și unele proceduri de frumusețe, se protejează de soare și înotă numai în piscină, pentru că acum se teme de valurile puternice. Anastasia spune că nu se teme pentru ea, ci pentru copil, și știe că mai târziu va trece această stare și va fi din nou „în acțiune”.     

alte Articole interesante