O aeronavă, la un pas de a se prăbuși din cauza unei erori tehnice. În avion se afla și Arnold Schwarzenegger

A fost panică mare la bordul unui avion al companiei British Airways, în care se afla Arnold Schwarzenegger, după ce aeronava a fost nevoită să zboare, aproximativ o oră, în jurul aeroportului londonez Heathrow, pentru a consuma combustibilul și a ateriza în siguranță.

separator
Actorul se întorcea marți, 6 noiembrie, în Statele Unite, de la Londra, când avionul în care se afla a coborât brusc mai mult de 300 de metri și a schimbat direcția de zbor, în apropiere de coasta vestică a Scoției.

Imediat, piloții au cerut permisiunea să aterizeze de urgență înapoi pe aeroportul din Regatul Unit, potrivit The Sun, care scrie că Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o „sperietură puternică”, dar a fost impresionat de profesionalismul piloților și însoțitorilor de zbor.

Compania aeriană britanică a precizat că avionul a avut o defecțiune tehnică minoră, însă a rămas la sol, pe aeroportul Heathrow. Toți pasagerii, inclusiv celebrul actor, au fost cazați peste noapte la un hotel din apropiere și au decolat, a doua zi, cu destinația Los Angeles.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante