O bloggeriță din Găgăuzia, premiată de Olga Buzova pentru cea mai inedită parodie! Video

Natalia Cheli, o bloggeriță din UTA Găgăuzia, a devenit câștigătoarea concursului lansat de Olga Buzova pentru cea mai inedită parodie a piesei sale ,,Водица”.

separator
Tânăra din Moldova a fost premiată cu 25 de mii de ruble de către diva showbiz-ului din Rusia, scrie gagauzinfo.md.

Vedeta „DOM-2” și artista rusă Olga Buzova au lansat recent o nouă piesă „Voditsa”. Imediat după lansarea melodiei, gazda TV a anunțat pe pagina ei de pe rețeaua de socializare Instagram un concurs de parodii ale videoclipului și melodiei sale.

La competiție au participat peste o mie de utilizatori ai rețelei de socializare.

„Păi, bine, e timpul să fac rezumatul flash-ul meu pentru melodia„ Voditsa ”. Oh, ne-am distrat. Încă o dată, sunt convinsă că ești talentată și creativă. A fost multă distracție. Vă prezint primii doi câștigători care primesc un premiu de la mine, 25 de mii de ruble. Vă mulțumim din nou pentru astfel de videoclipuri mișto. Reprezentanții mei vă vor contacta @mariya_sabirzyanova @natali_cheli. Fetelor, sunteți focul meu”, a scris prezentatoarea de televiziune rusă.

Natalia Cheli are peste 19 mii de abonați pe Instagram. Tânăra din satul Kazaklia își distrează constant publicul cu videoclipuri pline de umor, înregistrate în limba găgăuză.

alte Articole interesante