O celebră actriță din România, cu origini basarabene, s-a stins din viață la 51 de ani

Una dintre cele mai frumoase actriţe de pe scena teatrului românesc s-a stins din viaţă la vârsta de 51 de ani. Având origini basarabene, Oltița Chirilă a fost una dintre cele mai frumoase actrițe care au jucat vreodată pe scena Teatrului de Revistă, scrie libertatea.ro.

separator

În urmă cu cinci ani, actrița a părăsit România pentru o altă viață, mult mai fericită, în Statele Unite, decepționată de moartea actorului alături de care a jucat două decenii, marele actor român Jean Constantin.

Ca un blestem, starea sănătății artistei s-a agravat la prima sa reîntoarcere în țară. Actrița revenise la Constanța pentru a-și vinde proprietatea, ultima legătură ce o mai avea cu România în afară de băiatul său. După o luptă cu boala, din care ieșise biruitoare și datorită sistemului medical american, părea mai fericită ca niciodată de noua sa viață: era angajată la un mare hotel din Las Vegas. Din nefericire, starea sa medicală s-a agravat din cauza zborului și presiunii atmosferice induse în avion la reîntoarcea în țara în care a jucat în mii de spectacole.

În ultimii ani, actrița Oltița Chirilă a fost nelipsită de la spectacolele din comunitatea românească din Las Vegas. Artista a fost răsplătită cu aplauzele a milioane de spectatori care s-au amuzat cum o frumoasă blondă știe cele mai savuroase bancuri despre semenele sale.

alte Articole interesante