O familie de moldoveni a decedat în România, într-un teribil accident rutier. Imagini dramatice

Un cuplu de moldoveni a decedat în această dimineață în județul Vâlcea, România, iar copilul lor în vârstă de 4 ani a fost transportat la spital, fiind în stare de șoc, după ce toți trei au fost implicați într-un teribil accident.

separator
Soțul, de 30 de ani, soția, de 23 de ani, și micuțul acestora, de 4 anișori, se îndreptau din Germania, în vacanță, spre Bulgaria.Din cauza oboselii, bărbatul a ațipit pentru scurt timp la volan, timp în care a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-o autocisternă. 

„Evenimentul rutier a avut loc pe DN 7, în localitatea Călimăneşti – Seaca. Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers şi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o autocisternă”, a spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

Totodată, acesta a precizat că în accident a mai fost implicat şi un alt autoturism care, încercând să evite locul accidentului, ar fi intrat în şanţ, transmite Agerpres.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi o femeie, pasageră pe bancheta din spate, au decedat pe loc, iar copilul de patru ani a fost dus la spital. „Copilul transportat la spital este conştient, fiind mai mult speriat. A fost preluat de o ambulanţă SAJ. Alte trei persoane implicate, doi adulţi, cu un copil de circa doi ani din celălalt autoturism implicat, precum şi şoferul autocisternei nu au avut probleme”, a mai spus Udrea.

La fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri voluntari pentru a asigura măsurile de apărare împotriva incendiilor, întrucât au existat scurgeri de carburant din cisternă. Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o oră de la anunţarea accidentului.

alte Articole interesante