O familie din Chișinău cucerește jurații show-ului „Chefi la cuțite”, cu o celebră rețetă rusească!

Familia Băitoi a cucerit publicul și juriul cu energia pozitivă și talentul pe care îl emană. Sosită tocmai din Chișinău, familia îi pune în mare încurcătură pe jurații show-ului ,,Chefi la Cuțite”, cu un preparat rusesc.

separator
Echipa Matreshka, o echipă tânără din Chișinău, compusă din mamă rusoaică, tatăl român și doi copii mari și frumoși, scrie Antena 1. ,,Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună”. Cei 4 sunt o familie extrem de unită, sunt tot timpul împreună, se iubesc necondiționat și conduc împreună o afacere de familie. „Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea”.

”Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep…”, a spus chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins de mâncarea din farfurie. Asta e o mâncare rusească 100%”. Chef Dumitrescu: „Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari”!

Cei 4 membri ai familiei Băitoi au preparat o supă rusească, clătite rusești cu brânză și caviar și Hvorost, asa zisele minciunele românești. Răspunsul șefilor este cât se poate de încurajator, ei au dat undă verde ca cei 4 să meargă mai departe! Vezi video!

alte Articole interesante