O fată a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o casă din Caracal

Timp de 12 ore, mai mulţi poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare.

separator
Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o farsă în semn de protest şi a fost amendată. Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza oraşului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare, transmite mediafax.ro.

Astfel, 20 de poliţişti din Caracal, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, au început căutarea fetei.

„Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, au transmis poliţiştii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani şi este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă. La ora transmiterii acestei ştiri, tânăra este la sediul Poliţiei Caracal, pentru audieri şi a primit o amendă de 500 de lei RO.

Amintim că un individ în vârstă de 57 de ani din Caracal a fost reținut fiind suspectat de violarea și uciderea mai multor tinere. În cazul Alexandrei Măceșanu, poliția a descins în locuința groazei abia după 19 ore de la apelul tinerei, când era deja prea tarziu pentru a salva victima. Opinia publică s-a revoltat intens pe seama acestei situații.

alte Articole interesante