O femeie din Capitală a născut acasă

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, echipele Asistenței Medicale de Urgență au ajuns la toți pacienții care le-au solicitat ajutorul și le-au acordat asistența medicală necesară. Dificultăți de deplasare din cauza precipitațiilor abundente sub formă de ninsoare s-au înregistrat doar în raionul Criuleni, unde a fost solicitată intervenția salvatorilor.

separator
Ulterior, pacientul a primit asistența medicală necesară și a fost transportat la spital.

Două echipe de asistență medicală urgentă din cadrul substațiilor AMU Strășeni și Ialoveni au fost implicate în acordarea asistenței medicale de urgență la trei pacienți cu traumatisme suportate în urma unui accident rutier produs ieri seară pe traseul Pănășești-Tătărăști. Pacienții au fost transportați în stare stabilă la spital.

Un bărbat din capitală cu hipotermie a fost preluat ieri din stradă de către o echipă AMU, care i-a acordat asistență medicală de urgență și l-a transportat la spital. Solicitarea a fost recepționată la ora 21:25.

Echipele AMU din municipiul Chișinău au asistat o naștere la domiciliu, fiind solicitate noaptea trecută, la ora 02:16. Mama și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la maternitate, pentru îngrijiri ulterioare.

alte Articole interesante