O femeie, în vârstă de 70 de ani, a curățat 52 de plaje timp de un an

Pat Smith, în vârstă de 70 de ani, a fondat campania The Final Straw, împotriva obiectelor de plastic de unică folosință și deține o fermă în Cornwall, UK.

separator
Campania anti-plastice și antreprenoarea Pat Smith, în vârstă de 70 de ani, au mers pe o plajă diferită în fiecare săptămână, pe parcursul anului 2018.

Acum, femeia și-a împărtășit realizarea remarcabilă și toate experiențele pe care le-a avut de-a lungul anului, culegând gunoaiele singură, cu alții sau în excursii cu nepoții.Pat a declarat: „A face 52 de curățenii pe plajă în 2018 a fost Rezoluția Anului și a fost finalizată. Nu mă voi opri, deoarece plajele noastre au nevoie de mine.”

De-a lungul anului, Pat a curățat plajele de la Coverack din peninsula Lizard până la Blackpool Sands din Devon. Deseori, voluntarii s-au alăturat eforturilor sale de a menține plajele mai curate, în timp ce crește conștientizarea cu privire la modul în care toată lumea poate ajuta la reducerea deșeurilor de plastic.În timpul curățării pe plajă, Pat a fost uneori greșit că a făcut servicii comunitare, a spus ea, adăugând: „Oamenii nu înțeleg că am făcut asta în mod voluntar. Cu toții ar trebui să ne asumăm responsabilitatea pentru curățarea gunoiului, precum și pentru a ne asigura că nu renunțăm la păstrarea curățeniei”.  

alte Articole interesante