Evelina Rusu, o fetiță de 7 ani din Moldova, a devenit câștigătoarea prestigiosului Festival ,,Bled Golden Microphone” din Slovenia!

Al zecelea concurs internațional de muzică la care a participat Evelina Rusu, o fetiță în vârstă de 7 ani, din Moldova, a fost cu succes. Evelina a cucerit juriul și publicul, devenind câștigătoarea Festivalului Internațional de Muzică ,,Bled Golden Microphone” din Slovenia, la categoria juniori.

separator
De altfel, Evelina a devenit cea mai tânără câștigătoare a acestui concurs, după ce a primit premiul Grand Prix Junior. Este pentru prima dată, în istoria acestui concurs, când un copil de 7 ani, a câștigat un premiu atât de important, scrie diez.md.Competiția a avut loc în perioada 16 – 21 iulie în Slovenia. Evelina Rusu a participat la cea mai mică categorie la care au fost înscriși copii cu vârsta de până la 9 ani.

Este de menționat că, alături de Evelina, în concurs au mai participat 4 fetițe din Moldova: Maria Cazarinov a obtinut locul 2, Beatrice Ungureanu a luat trofeul pentru ,,Cel mai frumos debut”, iar Anișoara Solonari a obținut trofeul ,,Pentru cea mai frumoasă interpretare în limba română”. Și Felicia Iordachi a avut o prestație minunată. Copiii sunt membri ai Studioului Artistic „Rodica Rosioru”.  

alte Articole interesante