O fetiță din Moldova se află pe primele locuri la gimnastică în Canada!

La doar 8 ani, Andrea Matei, o fetiță născută în Canada într-o familie de moldoveni, a fost selectată de Team Canada Dance pentru a reprezenta Canada pe scena mondială, în divizia pentru copii, la categoriile Jazz, Balet și Modern. Cei mai buni dansatori din întreaga lume vor concura pentru titlul de campion mondial.Deși este extrem de talentată și îi place foarte mult să danseze, Andrea nu poate evolua din cauza lipsei mijloacelor financiare. Părinții fetiei au lansat un apel de ajutor.

separator

,,Dansul nu este recunoscut în Canada ca un eveniment sportiv, chiar dacă mulți dintre dansatori se antrenează până la 7 zile pe săptămână, sunt la fel de flexibili ca și gimnastașii, la fel de grațioși ca skateboardiștii și sunt dedicați ca orice alt atlet olimpic. Andrea își va dedica cea mai mare parte din vară, pentru acest eveniment, alături de cei mai buni dansatori din Canada și va învăța de la cei mai buni choreografi și profesori. Însă, ea trebuie să strângă fonduri pentru a acoperi toate costurile asociate călătoriilor, repetițiilor, antrenorilor, jachetelor Team Canada, hotelurilor și taxelor de participare”, spune Daniela, mămica fetiței.

,,Andrea a dansat de la vârsta de 3 ani și a dansat competitiv încă de la vârsta de 5 ani. În ultimii ani, echipele ei, precum și înregistrările ei solo, au primit o serie de premii globale la concursurile de dans provinciale. Andrea este 1 din 25 de dansatori din țara selectată pentru a reprezenta Canada la nivel mondial. În prezent, căutăm sponsori și donatori care să contribuie la susținerea participării la Campionatul Mondial de Dans din Polonia. Dacă ați putea să distribuiți această pagină GoFundMe cu datele de contact aș fi foarte recunoscătoare. Fie ca voi și familia voastră să fiți binecuvântați și răsplătiți pentru generozitatea voastră cu multă sănătate și bucurie în viață”, mai scrie Daniela Matei.

Cei care doresc să doneze, pot accesa următorul link  https://www.gofundme.com/andreateam-canada-dance

alte Articole interesante

Alte Articole interesante