O interpretă de la noi a fost cerută în căsătorie! Vezi cât de romantic și creativ a surprins-o iubitul

Un cuplu de îndrăgostiți au transformat o ședință foto-surpriză într-un moment plin de amintiri frumoase pentru toată viața. Ei bine, ideea îi aparține viitorului mire, care a reușit să-și surprindă iubita cu o cerere în căsătorie extrem de inspirată și romantică, iar fotograful a surprins toate emoțiile.

separator
Interpreta Anastasia Jantîc este norocoasa care, astăzi a avut parte de emoții palpitante, într-un cadru deosebit, ea fiind cerută în căsătorie de iubitul ei, prezentatorul Sandu Scobioală. Tinerii au împărtășit momentul cu prietenii virtuali, care le-au urat celor doi casă de piatră și multă dragoste!

„A zis „DA!” Mai mari emoţii nu am simţit niciodată până atunci. Nu m-am bucurat niciodată atât de mult de la un simplu „DA”. Nu am rostit niciodată vreun discurs atât de greu ca atunci, mă rog, dacă pot numi acele câteva cuvinte, legate cu greu, discurs. Nu am iubit atât de mult pe cineva aşa cum o iubesc pe ea. Emoţiile astea le voi retrăi în fiecare zi datorită ei. Viitoarea mea soţie, Anastasia Jantîc. Îţi mulţumesc pentru tot. Voi face tot ce-mi stă în puteri să fiu un soţ bun”, a scris Sandu Scobioală pe pagina sa de facebook.

,,I Do… Ție pur și simplu îți mulțumesc. ❤️ Pentru tot. Pentru emoții. Pentru clipe. Pentru dragoste”, a fost răspunsul Anastasiei.

Multă fericire tinerilor logodiți!

alte Articole interesante