O mamă care îşi alăptează copilul, în parc, a fost agresată de doi trecători: „Nu-ţi este ruşine”

Alăptarea bebeluşilor în public continuă să fie un subiect controversat şi multe proaspete mămici care aleg să-şi hrănească micuţii în văzul lumii au sau au avut parte de incidente neplăcute.

separator
61659766

Este şi cazul unei femei din Spania, care îşi alăpta bebeluşul pe o bancă, în parc, lângă un teren de joacă pentru copii, când s-a apropiat de ea un cuplu mai în vârstă care a început să-i reproseze că nu este normal ceea ce face, relatează Daily Mirror.
„Nu vă e ruşine? Sunt copii de faţă, doamnă. Nu vă puteţi expune pieptul în public, asta se face acasă”, îi spun cei doi.
Deşi femeia încearcă să se apere şi le răspunde că nu face nimic rău, că alăptarea e ceva natural şi că doar îşi hrăneşte bebeluşul, cei doi nu se lasă convinşi.

„Nu e nimic natural. Sunt copii de faţă, sunt bărbaţi. Sunteţi iresponsabilă. Fă-o la tine în casă. Ce vrei? Să se uite bărbatul meu la tine? Pleacă. Eşti pe jumătate dezbrăcată. Pleacă!”, continuă ei.

În cele din urmă, femeia se ridică de pe bancă şi pleacă.

Clipul publicat pe Facebook a strâns peste 87.000 de vizualizari şi a strânit o dezbatere aprinsă cu privire la alăptarea în public. Recent, mai multe vedete au declanşat o adevărată campanie pentru sprijinirea alăptarii. Şi mămicile din Moldova au iniţiat un proiect „Mămica alăptează” care susţine alăptarea la sân, dar şi promovează imaginea femeii care alăptează.

Cu o lună în urmă, Facebook a anunţat că nu va elimina de pe reţeaua de socializare acele imagini care infăţişează mame hrănindu-şi bebeluşii.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante