O moldoveancă a intrat în top 5 cei mai buni make-up artiști din lume!

A câștigat medalia de aur la categoria „Machiaj de zi cu zi”. Aceasta ar mai fi putut câștiga o medalie de aur la categoria „Machiaj fantezie”. Juriul a apreciat ca fiind drept cea mai bună lucrare, dar a descalificat-o, deoarece în pozele trimise de Natalia figura un model, iar la concurs s-a prezentat cu un alt model.

separator

Natalia Frecăuțan este moldoveanca care s-a învrednicit de locul 4 la categoria „Machiaj de mireasă” în cadrul Concursului Internațional de coafură „OMC Hairworld 2014” din Frankfurt, potrivit portalului stirilocale.md.

O moldoveancă a intrat în top 5 cei mai buni make-up artiști din lume!
O moldoveancă a intrat în top 5 cei mai buni make-up artiști din lume!machiaj1 O moldoveancă a intrat în top 5 cei mai buni make-up artiști din lume!

Aceasta a participat și la Concursul Internațional în arta machiajului și body-art „Make-up Art Awards 2014” din Moscova. Acolo Natalia a obținut medalia de aur și titlul de „Cel mai bun vizajist make-up Atelier Paris în Rusia”.

„Timp de 40 de minute a trebuit să facem machiaj de salon, modelul nu îl știam, nu îl văzusem, nici nu știam în ce va fi îmbrăcat. A fost dată doar tema”, povestește Natalia.

Sursa: http://stirilocale.md/

Sursa foto: esp.md

 

alte Articole interesante