O moldoveancă din Italia, salvată de câinele său după ce iubitul a înjunghiat-o de mai multe ori

O moldoveancă stabilită în localitatea Francavilla al Mare, pe coasta din provincia Chieti, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată de 12 ori de către un albanez de 28 de ani, care ar fi fost îndrăgostit de femeie, însă aceasta l-a respins.

separator
Tânăra a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Potrivit primelor cercetări ale poliției italiene, femeia a fost salvată de câinele său, care l-a atacat pe agresor, reușind să scape de atacator.

Cazul a avut loc ieri, în jurul orei 9.00, când tânărul albanez a venit acasă la femeie, iar asta i-a deschis ușa, moment în care a și înjunghiat-o, scrie presa italiană.

Câinele femeii, de rasă ciobanănesc a reacționat imediat și, într-o încercare disperată de a o apăra pe stăpâna sa, l-a mușcat pe atacator și l-a rănit.

Potrivit primelor informații, se pare că cei doi au avut în trecut o scurtă poveste de dragoste, deși rudele neagă raportul între cei doi, spunând că bărbatul o persecuta.  Albanezul este șomer și a fost arestat de carabinieri pentru tentativă de omor, transmite realitatea.md, cu referire la presa locală.

alte Articole interesante