O moldoveancă a înfuriat-o pe soția lui John Legend, pe Instagram. De la ce a pornit cearta

Cristina Șișcanu, moldoveanca care este căsătorită cu prezentatorul român Mădălin Ionescu, i-a înfuriat pe fanii modelului Chrissy Teigen, soția artistului John Legend.

separator
Chrissy Teigen are 21 de milioane de prieteni virtuali, pe Instagram. Recent, aceasta a publicat o poză în care modelul apare alături de băiețelul ei în vârstă de 6 luni, pe care îl hrănește cu biberonul.Cristina Șișcanu, și ea mama unei fetițe de 1,5 luni, a comentat la imagine, întrebând-o pe vedetă: ,,Nu mai alăptezi?”. Fanii modelului au considerat această întrebare ca fiind indiscretă și au sărit în apărea lui Chrissy.

„Tu nu mai ai bune maniere?”, „Asta nu e treaba ta”, „De ce te interesează pe tine asta? În plus, dacă își hrănește bebelușul cu biberonul, asta nu înseamnă că nu mai alăptează. Indiferent de ceea ce îi dă copilului – lapte matern sau lapte praf – este alegerea ei, nu e bebelușul tău”, au fost doar câteva dintre comentariile la adresa moldovencei.

Chrissy Teigen a intervenit și a răspuns, și ea, la întrebarea publicată. Având în vedere că imaginea a fost publicată pe contul lui John Legend, iar Cristina a pus întrebarea tot acolo, Chrissy a fost ironică și glumeață, și a răspuns: „John nu l-a alăptat niciodată pe Miles”.

sursa

alte Articole interesante