O moldoveancă sexy e ,,noua divă a industriei muzicale românești”! Vezi cine este ea

Carine, pe numele ei real Corina Chiperceanu, are 22 de ani și e născută în Chișinău. De la 4 ani face muzică: a participat la mai multe concursuri și festivaluri, iar acum urmează cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova. Seducătoarea brunetă face furori peste Prut, astfel încât presa de acolo a catalogat-o drept ,,noua divă a industriei muzicale românești”.

separator
Superba brunetă trăiește pentru muzică și sport, cea de-a doua dragoste a sa, și nu lipsește nicio zi de la sală, etalându-și cu mândrie silueta suplă și perfectă. Primul single din cariera acesteia a fost „Magique”, lansat la sfârșitul anului 2017, însă acesta a venit la câteva luni după ce vocea Carinei s-a putut auzi pe piesa „Sea lo que sea”, a lui DJ Sava. Artista celor de la Cat Music a lansat deja al doilea single „No Time”, iar piesa face senzație în cluburi.

„Merg la sală zilnic, dar îmi place sa alerg prin parc! Pe viitor aș vrea să merg la înot. Fiind scorpion ca zodie îmi place foarte mult apa și tot ce e legat de ea. Sportul este o metodă de a mă perfecționa fizic și mental. Mă ajută să acumulez pozitivitate și energie. Dacă am de înregistrat ceva la studio, fac sală mai întâi, fiindcă mă simt mai energică și mai concentrată pe ce am de facut, e unul din trucurile mele ciudate!”, spune Carine.
Superba artistă de 22 de ani recunoaște: „Nu am un regim pe care îl urmez, dar mă străduiesc să mă hrănesc cât mai sănătos. Îmi place să gătesc, mă «provoc» să gătesc de fiecare data ceva nou. Cred că nu m-aș putea abține de la un mic dejun american, bogat în calorii. Asta e partea mea preferată a zilei”.

sursa

alte Articole interesante