O profesoară a mers de minim trei ori, în mașina criminalului din Caracal. Mărturii cutremurătoare

Olga Filip este instructor la Şcoala de Arte şi Meserii din Slatina, România, care are şi o filială la Dobrosloveni. Femeia a afirmat că a mers de multe ori cu ocazia, luată de Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut, duminică, faptul că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în vârstă de 18 și 15 ani, scrie libertatea.ro.

separator

Profesoara e în stare de șoc.

Olga Filip a spus că nu l-ar fi crezut în stare pe Dincă de aceste monstruozități. Ea a afirmat că, la fel ca și fetele ucise, mergea cu ocazia.

„Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe şoseaua către Slatina. Şi preferam să merg cu acest om pentru că era aşa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viaţă. Şi pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuţii”.

„Nu avea o maşină de taxi, ci o maşină personală. O maşină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi? Spuneam la Dobrosloveni şi răspundea doar: haideţi! Aceasta era singura comunicare. Eu aveam şi un traseu scurt de 5-6 kilometri. Şi am mers cu el de maximum trei ori”, a mai spus Olga Filip pentru Mediafax.

Olga Filip povesteşte că a cunoscut-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, dată dispărută miercuri.

„Nu am crezut niciodată că acest individ este un criminal. Şi i-a căzut în mâini exact un copil cuminte. Alexandra era un copil liniştit, respectuos. Eu am cunoscut-o în gimnaziu”, a spus profesoara. Femeia a povestit că Alexandra a urmat doi ani cursurile sale, de cusut și țesut, dar a renunțat la acestea atunci când a început liceul.

„A zis că are mult de învăţat. Şi într-adevăr învăţa foarte mult. Am iubit-o pe această fată ca pe propriul copil. Sunt şocată de ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte puternică. Ea şi dacă îi făcea un băiat ceva imediat îl capsa. Avea încredere în ea”.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă de Gheorghe Dincă, după ce acesta a luat-o la ocazie. Tânăra a sunat de trei ori la 112 și a dat indicii despre locul în care se află, însă polițiștii au ajuns prea târziu. Individul le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis fata imediat după ce și-a dat seama ca aceasta a sunat la 112.

În timpul audierilor, bărbatul de 66 de ani a mărturisit că a ucis-o și pe Luiza Melencu, fata dată dispărută în luna aprilie.

alte Articole interesante