O recentă carte o face praf pe Adele! Cântăreaţa îşi „face curaj” cu multă băutură înainte de a urca pe scenă

Cea mai recentă biografie apărută pe piaţă despre cântăreaţa Adele aduce dezvăluiri inedite despre artistă. Biograful ei susţine că vedeta obişnuia să bea atât de mult, înainte de a urca pe scenă, încât abia reuşea să se ţină pe picioare.

separator

Marc Shapiro, cel care a scris cartea, declară că britanica i s-ar fi confesat într-un interviu: „M-am îmbătat atât de tare până la 2 A.M, încât am uitat versurile propriilor mele cântece. A fost cumplit”.

Shapiro a continuat: „Adele bea mai mult decât normal ca să uite de suferinţă”. A avut inima zdrobită din cauza iubitului ei bisexual, care a înşelat-o. „A adorat drama de a fi înconjurată doar de tipi care au tratat-o prost”, a completat autorul.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”.

Adele, câştigătoare a opt premii Grammy, al cărei album „21” s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operaţie la coardele vocale.

Cântăreaţa britanică a revenit pe scenă la gala Grammy de pe 12 februarie, când a câştigat şase trofee din şase nominalizări şi a susţinut un recital care a fost îndelung ovaţionat.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

alte Articole interesante