O schimbare spectaculoasă! A slăbit 19 kg în doar trei luni

Dorina Erescov arată spectaculos, după ce a reușit să slăbească 19 kilograme în doar trei luni, cu ajutorul echipei Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com. Este mândră de rezultatul obținut și spune că, nu există diete de slăbit universale, totul depinde de fiecare om în parte, de metabolism și mai ales de autoeducare.

separator

Dorina a intrat în cursa de slăbire pe data de 20 ianuarie 2018, cu 87 de kg! Acum, cântarul arată cifra de 68, însă ea se vede perfectă la 60 de kg.

„Am un regim zilnic bine stabilit de către specialiștii platformei galinatomas.com. Meniul diferă de la o zi la alta și se compune din cinci mese pe zi – trei mese principale și două gustări. Totodată, pot spune ferm că, nu doar mâncarea sănătoasă este eficientă pentru a topi kg în plus, ci și conștientizarea și adoptarea regulilor stilului sănătos de viață. Recunosc a fost destul de greu să-mi reeduc obiceiurile alimentare, mai ales că am fost plinuță chiar din copilărie și asta din cauza poftelor de dulce. Însă, cel mai mult m-am îngrășat în timpul sarcinii, iar după ce am născut nu mi-a reușit să slăbesc, deopotrivă am adăugat kg în plus, care îmi provocau mari probleme de sănătate. Mare mi-a fost bucuria, când s-a lansat Centrul Online de Nutriție și Sport – platforma care nu are granițe. Deoarece, chiar dacă locuiesc în Franța, pot beneficia de ajutorul echipei de profesioniști și să slăbesc chiar de acasă, fără să fac drum lung până la sala de sport.” 

„ Acum, după ce am slăbit, mă simt bine, mai ales că văd rezultatele obținute. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil și centimetrii în plus. Mi-au mai rămas cred că vreo 8 kg, cărora le voi veni de hac în curând. Odihna și sportul îmi sunt adevărații aliați spre silueta de vis!”

Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a V-a ediție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!Grăbește-te, au mai rămas  doar câteva ore până la cea mai așteptată cursă de SLĂBIRE și FRUMUSEȚE. 

Înregistrează-te chiar în acest moment, urmând acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Așadar, ești așteptată, mâine pe data de 15 februarie, la ora 20:00, LIVE la primul seminar informațional din această ediție!

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

alte Articole interesante