O tânără a slăbit 38 de kilograme, în șase luni după ce a fost hipnotizată!

1O tânără din Marea Britanie a slăbit 38 de kilograme, în doar şase luni, după ce a fost hipnotizată de propria mamă. Mama a făcut-o să creadă că are un inel gastric în stomac, obiect care o împiedică să mănânce mai mult decât trebuie.

separator

După ce s-a despărţit de prieten, tânăra a început să se îngraşe, devenind obeză. Cu toate că a încercat diete şi exerciţii, ea nu a reuşit să slăbească, însă mama ei  i-a propus o abordare diferită, potrivit Daily Mail.

Într-o şedinţă de 25 de minute, Danielle Davies, femeia de 26 de ani, a fost hipnotizată să creadă că are un inel gastric care o ajută să slăbească. Convinsă că stomacul ei s-a micşorat, ea a început să ardă calorii. În mai puţin de jumătate de an, tânăra a pierdut aproape 40 de kilograme, fără să se mai îngraşe ulterior. Cu toate că în prezent recunoaşte că mănâncă orice, respectă caloriile.

2
34

„Când mama mi-a propus să ma ajute, am fost foarte sceptică şi am început să râd. Acum mă simt vinovată pentru că nu am avut încredere în ea. Nu am cum să îi mulţumesc destul. Sunt foarte încântată de modul în care arăt”, a spus tânăra după ce a reuşit să revină la greutatea ideală.

Vorbind despre hipnoză, ea recunoaşte că nu a simţit o diferenţă imediată, dar la doar câteva ore a realizat cu nu îi mai era atât de foame. În loc să se gândească la ciocolată, ea a început să caute mai mult salate şi mâncare sănătoasă.

Sursa: http://www.rtv.net

alte Articole interesante